Klantgericht en haalbare oplossingen

Jos Vreeswijk

Ik heb Gijs leren kennen als een doorgewinterde professional op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en HR. Gijs is klantgericht en praktisch in het aanbieden van uitvoerbare oplossingen. Hij heeft een goed gevoel voor de kritische succesfactoren van het bedrijf. Hij is ervaren in counseling en coaching senior leiderschap. Ik heb met plezier met Gijs samengewerkt.

Jos Vreeswijk
Partner, Hoek Consultants | Owner, TRIFOLD

Passie voor en kennis van leiderschap- en organisatieontwikkeling

Ik heb jarenlang met Gijs gewerkt bij ASML, toen hij de verantwoordelijke HR Business Partner was voor Development & Engineering. Ik heb leren kennen Gijs als een brede, allround HR professional met een specifieke passie voor (en kennis van) leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeling / ontwerp. Gijs is een down-to-earth, open en no-nonsense kerel om mee te werken en die zijn ideeën en ervaringen zal inbrengen en die een grote aanwinst is voor ieder HR-team.

Xander Bijnen | Global HR Business Partner
NXP Semiconductors

Resultaatgericht met oog voor haalbare veranderingen

Gijs is een vakman op het terrein van Organisatieontwikkeling, HRM en Talentmanagement, in zijn werk zie je zijn jarenlange ervaring. Hij is resultaatgericht met oog voor haalbare veranderingen. Zijn passie voor adviseren en managen maakt het telkens weer inspirerend om met hem samen te werken.

Michiel Schoemaker
Researcher, Lecturer and consultant "Identity & Communities"

Goede kennis van cultuur en organisaties om performance te maximaliseren

Ik heb een aantal jaren met Gijs gewerkt en ondervonden dat hij een sterk inzicht in mensen heeft gekoppeld met een goede kennis van cultuur en hoe organisaties kunnen werken om hun performance te maximaliseren. Hij was altijd prettig om mee samen te werken en hij werkt aan het bouwen van sterke relaties met anderen.

Valarie Daunt - Partner
Human Capital Management at Deloitte (Ireland)

Verrassende en opbouwende inzichten in teams en organisatie

Zeer plezierige en constructieve samenwerking die, onder andere, heeft geleid tot verrassende en opbouwende inzichten over teams en de organisatie als geheel

Manager Support Staff
Financial Services

Professioneel gedrag ingrediënten voor succes

Ik heb met Gijs gewerkt van 2012 tot 2015 en hem ervaren als een echte HR professional op het gebied van mensen/Organisatie- en leiderschapsontwikkeling. De instrumenten en aanpak die hij gebruikte waren zeer bruikbaar en adequaat. Naast zijn senior professionele houding was Gijs ook een prettige collega om mee samen te werken en zijn pragmatische professionele gedrag waren ingrediënten voor succes.

Erik de Groot - Director Organizational Development

Altijd gedreven om innovatieve oplossingen te bedenken voor business issues

Ik heb met plezier samengewerkt met Gijs in mijn tijd bij Aon. Gijs is altijd gedreven om nieuwe, innovatieve oplossingen te bedenken voor business issues. Naast zijn HR Business Partner rol nam hij altijd de leiding over diverse HR projecten, zoals een project over employability and een project over Flexibilisering van Arbeidsvoorwaarden en –tijden. Projecten hadden altijd meerdere facetten (HR, IT, veranderkundig, processen, medezeggenschap) en Gijs heeft altijd op enthousiaste wijze leiding gegeven aan het projectteam met als eindresultaat state-of-the-art tools & processen. Gijs is betrouwbaar met veel kennis over HR processen gecombineerd met goede sociale vaardigheden.

Monique Verboeket - HR Talent Leader
Danaher Corporation

Maakt direct indruk door open manier van communiceren en heldere analyses

Ik heb Gijs leren kennen in zijn interim HRM management rol als mede MT lid van een van de Industrie divisies van Logica. Gijs maakte direct indruk door zijn open manier van communiceren en heldere analyses. Gijs heeft een brede kennis van het HRM vakgebied en weet dat op een positieve manier in te zetten, waarbij mensen voor hem altijd het uitgangspunt zijn. Gijs heeft ons aan de hand meegenomen in het proces van het in kaart brengen van de huidige en gewenste teamsamenstelling. Hij heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de cultuur en de organisatie.
Als mens en collega heb ik prima samengewerkt met Gijs. Hij is open, eerlijk en stabiel. Gijs heeft schijnbaar geen last van druk en weet zich ook in lastige situaties prima staande te houden. Gijs is voor elk team en elke organisatie een aanwinst.
Dick Stegeman - Director Operations
Logica (CGI)

Uitstekende resultaten met de juiste ‘human touch’

In mijn Managing Director HR rollen voor respectievelijk ENECO en LogicaCMG (CGI) werkte Gijs Graafmans voor mij in verschillende functies, variërend van Manager HR, Interim Manager tot  Manager Organisatie- en Talentontwikkeling. Gijs boekte uitstekende resultaten en deed dit op een professionele manier met de juiste ‘human touch’. Het hielp de bedrijven om hun (HR)strategie te versterken. Gijs is sterk in 1-op-1 meetings (coaching) maar ook in het faciliteren van teams. Het ontwierp en implementeerde talentontwikkeling  en hield tegelijkertijd rekening met de organisatiebehoeften. Het is een genoegen om met Gijs te werken, zowel op de inhoud als in de relatie.

Theo Borgert - Managing Director HR
Eneco | Logica

Dank voor de plezierige en inspirerende reis bij ASML

ASML
HR Techno Team

Onze tevreden klanten