Online testen en rapporten

Ik maak in mijn dienstverlening veelal gebruik van onderstaande online testen en rapporten. Hiermee ondersteun ik zowel individuele ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Ik breng hiermee een versnelling aan in het leren en veranderen van de organisatie als geheel op de weg naar duurzaam succes. Hierbij maak ik gebruik van de online testen en rapporten van mijn partner Online Talent Manager.

Aangezien zowel de online testen en onze dienstverlening gebaseerd zijn op het Concurrerende Waardenmodel van Robert. E. Quinn kan ik een krachtige, integrale en effectieve aanpak bieden voor de ontwikkeling en groei van organisaties, teams en medewerkers.

Neem contact op

Introductie Quinn-model

Online testen Octogram

Octogram

Het Octogram geeft aan welke van de 8 werk- of leiderschapsstijlen het beste bij iemand passen. De test is gebaseerd op het concurrerende waardemodel van Robert E. Quinn

Online testen Loopbaanwaarden

Loopbaanwaarden

Deze online test meet een 17-tal loopbaanwaarden en geeft aan welke waarden iemand in diens loopbaan nastreeft en mede daardoor bepaalde functies of typen werkomgeving prefereert of juist vermijdt.

Online testen en rapporten Organisatiecultuur

Organisatiecultuur (Huidig en Gewenst)

De test Organisatiecultuur Huidig brengt in kaart hoe iemand de organisatiecultuur waar hij of zij in werkt ervaart. Dit kan op het niveau van een organisatie of organisatie-eenheid zijn. De test Organisatiecultuur Gewenst brengt in kaart in wat voor organisatiecultuur iemand het liefst werkt.

Online testen en rapporten Octogram Talentenprofiel

Rapport Octogram Talentenprofiel

Dit rapport is uitermate geschikt voor individuele ontwikkeling en geeft inzicht in: kwaliteiten en sterke punten, valkuilen, ontwikkeltips voor effectiever functioneren, communicatiestijl, omgang met verandering, functioneren als teamlid, ‘passende werkomgeving, functies en beroepen’, leidinggevende stijl, tips voor leidinggeven aan de kandidaat en verkoopstijl.

Klik hier voor voorbeeld rapport

Online testen en rapporten Uitgebreid rapport

Uitgebreid rapport

In dit rapport worden alle schalen en scores op de gemaakte tests toegelicht. Dit rapport is uiterst geschikt om, na enige toelichting, aan de kandidaat mee te geven.

Klik hier voor voorbeeldrapport

Online testen en rapporten Groepsrapport

Groepsrapport

Dit rapport maakt het mogelijk om de resultaten van verschillende kandidaten binnen een groep te vergelijken. Hierdoor krijg je inzicht in de structuur en samenstelling van een groep. Zo kun je een goed beeld krijgen van de talenten binnen een team, afdeling en/of organisatie.

Wilt u een cultuurscan van uw organisatie te laten maken? Of interesse in een van de andere online testen? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Contactformulier